1. دوام فایبر سمنت برد:

به دلیل استفاده از تکنولوژی اتوکلاو سمنت برد از دوام بسیار خوبی برخوردار بوده و باعث شده علاوه‌بر وزن مخصوص پائین از مقاوت خمشی و فشار بالایی برخوردار بوده و همچنین فایبر سمنت برد انعطاف پذیری منحصر به فردی داشته باشد و ضمن حفظ حق منابع طبیعی باعث کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری نیز می‌گردد.

2. سطح ایمنی بالای فایبر سمنت برد:

فایبر سمنت برد در مقابل مصالح سنتی مانند سنگ با وزن بسیار بالا دارای وزن بسیار پائین بوده که همین امر باعث بالا رفتن ضریب ایمنی ساختمان مخصوصا در برابر زلزله می‌باشد و توانایی بسیار بالایی از نظر میزان مقاومت طبیعی از جمله قرار گرفتن در معرض آتش دارد.

3. نصب سریع و آسان  و اجرای نمای سمنت برد:

نصب خشک و سریع سمنت برد در مصرف آب در ساختمان سازی نقش بسزایی دارد و همینطور با توجه به انعطاف پذیری بالا و قابلیت انحنای خود در دنیای معماری زیبایی‌های خاص را به نمایش می‌گذارد.

4. صرفه جویی در مصرف انرژی با استفاده از نمای سمنت برد:

نمای سمنت برد در ساختمان به عنوان یک عایق حرارتی بسیار خوب عمل می‌کند که در کنار آن به همراه عایق‌های مختلف از جمله پلی استارین، پشم سنگ یا بتن سبک می‌تواند محیطی آرام و عاری از آلودگی صوتی ایجاد نماید که موجب صرفه جویی در مصرف انرژی شده و الزامات مبحث 19 مقررات ساختمان را برآورد می‌سازد.

5. گواهینامه فنی فایبر سمنت برد  بر اساس استاندارد EN12467 در رده مقاوتی A3 صادر شده است و همچنین کیفیت و خصوصیات ظاهری، ثبات فیزیکی و مکانیکی سمنت برد مورد تائید مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن جهت استفاده در تمامی شرایط اقلیمی قرار گرفته است.

6. رده مقاومتی سمنت برد:

رده مقاومتی فایبر سمنت برد براساس میزان مقاومت خمشی پس از 24 ساعت غوطه‌وری در آب اندازه گیری شده است.

7. مهم‌ترین آزمایشاتی که توسط مرکز تحقیقات ساختمان ایران درباره محصولات سمنت برد به صورت مستمر انجام شده است به شرح زیر است:

• دانسیته فایبر سمنت برد

براساس استاندارد EN 12497 حداقل دانسیته مجاز، 1000 کیلوگرم بر متر مکعب است. شایان ذکر است در امر مقایسه محصولات مشابه با مقاومت خمشی یکسان، سمنت بردی که دانسیته پایین‌تری دارد از مزیت سبکی نسبت به محصول مشابه برخوردار خواهد بود.

• آزمون یخ زدن سمنت برد

براساس این آزمون نمونه‌های محصول در چرخه 100 مرتبه‌ای، منجمد و سپس داخل کوره خشک می‌شوند که میزان افت مقاومت خمشی پس از تکمیل چرخه می‌بایست در محدوده استاندارد EN 12467 قرار گیرد.

• آزمون آب گرم فایبر سمنت برد

آزمون تاثیر آبگرم روی صفحات سیمانی با غوطه‌وری نمونه‌ها طی 56 در دمای 60 درجه انجام می‌پذیرد. در این حالت میزان افت مقاومت خمشی پس از تکمیل دوره می‌بایست در محدوده استاندارد EN 12467 قرار گیرد.

• آزمون تر و خشک شدن فایبر سمنت برد

 

نمونه‌های ورق سیمانی در این آزمون در 50 سیکل 6 ساعته تر و خشک می‌شوند که میزان افت مقاومت خمشی پس از تکمیل دوره می‌بایست در محدوده استاندارد EN 12467 قرار گیرد. 



سمنت برد سمنت ,فایبر ,ساختمان ,خمشی ,مقاومت ,آزمون ,فایبر سمنت ,مقاومت خمشی ,محدوده استاندارد ,12467 قرار ,قرار گیرد ,مرکز تحقیقات ساختمان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان بی بی نیوز بهترین سایت تدریس خصوصی - بهار اندیشه دانلود فایل one like you فروشگاه gsutr فایل آوران فلزیاب مشهد 09102191330 فیلم سینمایی و سریالی